Τηλέφωνα: 697 277 3302,   210 6452 945

Ραντεβού: Δευ-Παρ: 9 πμ-6 μμ

Που να εκδικαστει η υποθεση μου

Αθηνα η επαρχια να εκδικαστει η υποθεση;

Επικοινωνηστε μαζι μας

Καλέστε μας σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε την Νομική Υποστήριξη ενός ειδικού.


Διευθυνση
Λομβάρδου 149-151, Αθήνα, 114 75
Εργασιμες Ωρες
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6452 945
ΚΙΝΗΤΟ 697 277 3302

EMAILdiminaskostas@yahoo.gr

Αθήνα ή επαρχία να εκδικαστεί η υπόθεση;

Αρμόδιο κατά τοπο Δικαστήριο για την εκδίκαση τροχαίου ατυχήματος είναι είτε ο τόπος που ελαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα είτε η έδρα της εναγομένης ασφαλιστικής εταιρείας του ζημιογόνου οχήματος.

Συνεπώς, αφού η έδρα όλων των ασφαλιστικών εταιρειών βρίσκεται στην Αθήνα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουμε να εκδικαστεί η υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο είναι εξοικειωμένο με την επιδίκαση μεγάλων αποζημιώσεων, πολυ περισσότερο απ' ότι τα Δικαστήρια της επαρχίας.
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει λογω του όγκου των υποθέσεων τροχαίων ατυχηματων που εκδικάζονται στην Αθήνα που είναι εξωπραγματικά πολυ μεγαλύτερος απο τις λιγοστές υποθέσεις τροχαίων ατυχηματων που εκδικάζονται στην επαρχια, γεγονός που προσδίδει την ικανότητα στον Δικαστή να αξιολογήσει με πείρα την υπόθεση του παθόντος και να επιδικασει λόγω της εξοικείωσης του με τέτοιες υποθέσεις αντικειμενικά πολύ μεγαλύτερα πόσα αποζημίωσης απ' αυτά που επιδικαζουν τα Δικαστήρια της επαρχίας.
Ενδεικτικό της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των Δικαστηρίων της χώρας είναι ότι στο Πρωτοδικείο των Αθηνών προσφέρονται τρεις αίθουσες στις οποίες δικαζονται αποκλειστικά υποθέσεις τροχαίων ατυχηματων με Δικαστές που επειδη δικαζουν αποκλεστικα και μονο τετοιες υποθεσεις εχουν φυσικά και την ανάλογη πείρα και εξοικείωση να αξιολογήσουν ορθολογικότερα την αποζημίωση του παθόντος.Ζητηστε Συμβουλες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μια μικρή περιγραφή της υπόθεσής σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και χωρίς καμμία υποχρέωσή σας, να συζητήσουμε για το θέμα που σας αφορά.

Αναφορες Πελατων μας

“ Είχα ενα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή μου. Ο κύριος Δημηνάς με έκανε να τον εμπιστευθώ βλέποντας τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του. Καλύφθηκα απο την ασφαλιστική εταιρεία με αποζημίωση καλύτερη απο την αναμενόμενη. Είναι πραγματικά, αξιόλογος λειτουργός της δικαιοσύνης.”

Αθηνόδωρος Πολυχρονίδης

Ελ. Επαγγελματίας

Τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματία και ανθρώπου.
Η βοήθειά του καθοριστική, απο την πρώτη στιγμή που του εμπιστευθήκαμε την υπόθεσή μας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του ανέλαβαν όλη τη χρονοβόρα διαδικασία περισυλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ακόμα και την εύρεση φυσικοθεραπευτή για τον σύζυγό μου, φτάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση της υπόθεσής μας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.”

Παλαιολόγου Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

“ Κύριε Δημηνά, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε σε μένα και την οικογένειά μου. Είσασταν δίπλα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος και ως άνθρωπος και ως δικηγόρος. Πλέον για κάθε υπόθεσή μου, είστε η μοναδική επιλογή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γνωστό μου, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά σας!!!”

Γιώργος Κωστάκης

Επιχειρηματίας