Τηλέφωνα: 697 277 3302,   210 6452 945

Ραντεβού: Δευ-Παρ: 9 πμ-6 μμ

Γιατι χρειαζομαι δικηγορο

Γιατι χρειαζομαι εξειδικευμενο δικηγορο

Επικοινωνηστε μαζι μας

Καλέστε μας σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε την Νομική Υποστήριξη ενός ειδικού.


Διευθυνση
Λομβάρδου 149-151, Αθήνα, 114 75
Εργασιμες Ωρες
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6452 945
ΚΙΝΗΤΟ 697 277 3302

EMAILdiminaskostas@yahoo.gr

Γιατί αμέσως μετά απο τροχαιο ατυχημα απαιτείται άμεση ενημέρωση στον παθοντα απο εξειδικευμένο δικηγόρο;

Μετά από έναν τραυματισμό που προκλήθηκε σε τροχαίο ατύχημα είναι πολυ λογικό, ότι ο παθών θα φροντίσει για την αποκατάσταση των σωματικών του βλαβών αγνοώντας αρχικά την τυχόν αποζημίωσή του απο την ασφαλιστική εταιρεια.
Όμως, λόγω της προκληθεισας σε αυτόν σωματικής βλάβης, ο παθών δεν γνωρίζει, ότι θα πρεπει να προβεί σε προανακριτικη κατάθεση, καθώς λόγω της πρόκλησης σε αυτον σωματικων βλαβων άρχεται ταυτόχρονα και η ποινική διαδικασία της υπόθεσης του τροχαίου ατυχήματος.
Αυτό σημαίνει, ότι ο παθών θα πρέπει να φροντίσει να συμβουλευτεί άμεσα εξειδικευμένο δικηγόρο τροχαίων ατυχημάτων, πριν προβεί σε κατάθεση στον ανακριτικό υπάλληλο της Τροχαίας.
Διότι αν ο παθών υποπέσει σε σφάλμα κατά την προανακριτική του κατάθεση, στη συνέχεια το σφάλμα αυτό δεν διορθώνεται, με αποτέλεσμα, αυτό να αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για το εξειδικευμένο τμήμα ζημιών της ασφαλιστικής εταιρείας, ώστε να εκμηδενίσει την πιθανότητα αποζημίωσης στον παθόντα ή να την συρρικνώσει σημαντικά.
Ανεξάρτητα βέβαια απο τα ανωτέρω, ο παθών ενδέχεται να συμφωνήσει με την ασφαλιστική εταιρεία πριν καν ενημερωθεί απο δικηγόρο που εξειδικεύεται στον κλαδο των αυτοκινητιστικών διαφορών και της αποζημίωσης απο ασφαλιστικές εταιρείες.
Αυτό θεωρείται αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο λάθος του δικαιούχου αποζημίωσης, καθώς στερείται από τις γνώσεις αυτές που κατέχει ο εξειδικευμένος δικηγόρος και οι οποίες γνώσεις μπορούν πολλές φορές να του προσφέρουν πολλαπλάσια αποζημίωση από αυτήν που θα διεκδικούσε μόνος του απο την ασφαλιστική εταιρεία.
Μάλιστα, ο παθών μετα την υπογραφή της εξοφλητικής απόδειξης της ασφαλιστικής εταιρείας δεν δύναται να αναζητήσει μελλοντικά νέα αποζημίωση, αφού ταυτόχρονα υπογράφει αναγκαστικά, οτι παραιτείται απο κάθε μελλοντική του αξίωση.
Επίσης, εφόσον ο παθών έχει συμφωνήσει με την υπόχρεα προς αποζημίωσή του ασφαλιστική εταιρεία και υπογράψει το συμφωνητικό αποζημιωσης, στη συνέχεια, εφοσον ενημερωθεί απο εξειδικευμένο δικηγόρο τροχαίων ατυχημάτων αναφορικα με το ποια θα επρεπε να ηταν η αποζημίωσή του, αυτό (το συμφωνητικο) δεν ανακαλείται.
Επομενως, για την ορθή διεκδίκηση αποζημίωσης απο την ασφαλιστική εταιρεία θεωρείται επιβεβλημένο ο τραυματισθείς απο τροχαίο ατύχημα να απευθυνθεί άμεσα σε εξειδικευμένο δικηγόρο τροχαίων ατυχημάτων, ώστε αφενός μεν να εξαλειφθεί απο την αρχή καθε πιθανότητα σφάλματος εκ μέρους του παθόντος και αφετέρου να επιτευχθεί ο στόχος της μέγιστης αποζημίωσής του.Ζητηστε Συμβουλες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μια μικρή περιγραφή της υπόθεσής σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και χωρίς καμμία υποχρέωσή σας, να συζητήσουμε για το θέμα που σας αφορά.

Αναφορες Πελατων μας

“ Είχα ενα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή μου. Ο κύριος Δημηνάς με έκανε να τον εμπιστευθώ βλέποντας τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του. Καλύφθηκα απο την ασφαλιστική εταιρεία με αποζημίωση καλύτερη απο την αναμενόμενη. Είναι πραγματικά, αξιόλογος λειτουργός της δικαιοσύνης.”

Αθηνόδωρος Πολυχρονίδης

Ελ. Επαγγελματίας

Τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματία και ανθρώπου.
Η βοήθειά του καθοριστική, απο την πρώτη στιγμή που του εμπιστευθήκαμε την υπόθεσή μας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του ανέλαβαν όλη τη χρονοβόρα διαδικασία περισυλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ακόμα και την εύρεση φυσικοθεραπευτή για τον σύζυγό μου, φτάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση της υπόθεσής μας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.”

Παλαιολόγου Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

“ Κύριε Δημηνά, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε σε μένα και την οικογένειά μου. Είσασταν δίπλα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος και ως άνθρωπος και ως δικηγόρος. Πλέον για κάθε υπόθεσή μου, είστε η μοναδική επιλογή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γνωστό μου, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά σας!!!”

Γιώργος Κωστάκης

Επιχειρηματίας