Τηλέφωνα: 697 277 3302,   210 6452 945

Ραντεβού: Δευ-Παρ: 9 πμ-6 μμ

Εξειδικευμενος Δικηγορος

Γιατι χρειαζομαι εξειδικευμενο δικηγορο

Επικοινωνηστε μαζι μας

Καλέστε μας σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε την Νομική Υποστήριξη ενός ειδικού.


Διευθυνση
Λομβάρδου 149-151, Αθήνα, 114 75
Εργασιμες Ωρες
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6452 945
ΚΙΝΗΤΟ 697 277 3302

EMAILdiminaskostas@yahoo.gr

Γιατί να πάω σε εξειδικευμένο δικηγόρο τροχαίων ατυχημάτων;

Η εξειδίκευση αποτελεί το Α και το Ω για το ύψος της αποζημίωσης σε τροχαίο ατύχημα, πόσο μάλλον όταν προκληθεί αναπηρία ή θανάσιμος τραυματισμος.
Πολλοί ειναι αυτοί που μπορεί να ισχυριστούν ότι μεσα στα πλαισια της γενικής δικηγορίας έχουν αναλάβει και κάποιες υποθέσεις εναντίον ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά τα κρίσιμα ερωτήματα είναι:

  • α) αν τελικά ευδοκίμησε η υπόθεση που ανέλαβαν (μπορεί να κρίθηκε συνυπαίτιος στην πρόκληση του ατυχήματος ο παθών ενώ δεν επρεπε),

  • β) αν το ύψος της αποζημίωσης ήταν τελικά υψηλό ή όχι (λόγω ελλιπών νομικών γνώσεων γύρω από την αποζημίωση μπορεί να θεωρηθεί μία αποζημίωση υψηλή, ενώ στην πραγματικότητα είναι ιδιαιτέρως χαμηλή) (λόγω πάλι ελλιπών νομικών γνώσεων γύρω από την αποζημίωση μπορεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό να θεωρηθεί μία αποζημίωση χαμηλή, ενώ αυτή είναι υψηλή, με αποτέλεσμα να εκδικαστεί η υπόθεση και να εκδοθεί σε αυτήν την περίπτωση πολύ μικρότερο ποσό αποζημίωσης από το προτεινόμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού),

  • γ) αν από το είδος της σωματικής βλάβης μπορούσαν να αξιωθούν από τον δικαιούχο περρισσότερα κονδύλια ή όχι (πάλι λόγω ελλιπών νομικών γνώσεων δεν αξιώνονται όλα αυτά τα κονδύλια που σε κανονική περίπτωση, εφόσον είχε αναλάβει την υπόθεση εξειδικευμένος δικηγόρος τροχαίων ατυημάτων, θα μπορούσαν να επιδικαστούν από το Δικαστήριο [παράδειγμα: σε περίπτωση που προκληθεί κατά το τροχαίο ατύχημα στον παθόντα παραπληγία ή τερταπληγία, τότε μπορεί αυτός να αξιώσει χρήματα ώστε να δημιουργήσει μετατροπές στην οικεία του που θα μπορούσαν να κ'ανουν ευκολότερη τη διαβίωσή του με΄σα σε αυτήν... κτλ ]),

  • δ) αν αν ο δικαιούχος αποζημίωσης ταλαιπωρήθηκε ή όχι με αλλεπάλληλα Δικαστήρια μέχρι τελικά να λάβει μία ορθή αποζημίωση.

Διότι τελικά ο δικηγόρος που εξειδικεύεται, γνωρίζει πότε να ασκήσει αγωγή, σε ποιό Δικαστήριο, πόσες δίκες να διεξαγάγει και αν απαιτείται και Ποινικό Δικαστήριο και ποιό είναι το πραγματικο ύψος της αποζημίωσης που δικαιούται σύμφωνα με τις σωματικές βλάβες που υπέστη από την πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος.
Πολύ σημαντικό να αναφερθεί είναι το γεγονός, οτι σε κάθε περίπτωση η εναγόμενη (αντίπαλος) ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει και στην Αθήνα και στην επαρχία εξειδικευμένους δικηγόρους, οι οποίοι λειτουργώντας κάτω απο το συμφέρον της εργοδότριας ασφαλιστικής εταιρείας τους, θα επιχειρήσουν μέσα απο τις γνώσεις τους είτε να μην λάβει αποζημίωση ο παθών είτε αν αυτός λάβει, τότε να συρρικνώνουν κατα το μέγιστο δυνατό την αποζημίωσή του.

Ειδικα σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων που λαμβάνουν χώρα στην επαρχία ο Δικαστής θα κληθεί να κρίνει ενστάσεις και ισχυρισμούς που προβάλλονται μεταξύ των δικηγόρων γενικής δικηγορίας που λειτουργούν ως πληρεξούσιοι του δικαιούχου αποζημίωσης και των εξειδικευμένων δικηγόρων της ασφαλιστικής εταιρείας με τραγικά πολλες φορες αποτελέσματα για την έκβαση της υπόθεσης, τα οποία αργότερα στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας (Εφετείο) ενδέχεται να είναι αδύνατο να θεραπευτούν.
Σε κάθε περίπτωση η σύγχρονη δικαστηριακή εποχή απαιτεί υψηλή επιστημονική καταρτιση, με εξειδικευμένες γνωσεις, απο πεπειραμένους δικηγόρους που γνωρίζουν απταίστως τις διατάξεις, τους κανόνες, τις ενστάσεις, τους ειδικούς ισχυρισμούς της ασφαλιστικής αποζημιωσης και την δικαστηριακή πρακτική της αποζημίωσης, ώστε να δικαιώσουν κατά το μέγιστο δυνατό τον δικαιούχο αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα.Ζητηστε Συμβουλες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μια μικρή περιγραφή της υπόθεσής σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και χωρίς καμμία υποχρέωσή σας, να συζητήσουμε για το θέμα που σας αφορά.

Αναφορες Πελατων μας

“ Είχα ενα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή μου. Ο κύριος Δημηνάς με έκανε να τον εμπιστευθώ βλέποντας τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του. Καλύφθηκα απο την ασφαλιστική εταιρεία με αποζημίωση καλύτερη απο την αναμενόμενη. Είναι πραγματικά, αξιόλογος λειτουργός της δικαιοσύνης.”

Αθηνόδωρος Πολυχρονίδης

Ελ. Επαγγελματίας

Τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματία και ανθρώπου.
Η βοήθειά του καθοριστική, απο την πρώτη στιγμή που του εμπιστευθήκαμε την υπόθεσή μας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του ανέλαβαν όλη τη χρονοβόρα διαδικασία περισυλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ακόμα και την εύρεση φυσικοθεραπευτή για τον σύζυγό μου, φτάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση της υπόθεσής μας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.”

Παλαιολόγου Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

“ Κύριε Δημηνά, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε σε μένα και την οικογένειά μου. Είσασταν δίπλα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος και ως άνθρωπος και ως δικηγόρος. Πλέον για κάθε υπόθεσή μου, είστε η μοναδική επιλογή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γνωστό μου, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά σας!!!”

Γιώργος Κωστάκης

Επιχειρηματίας