Τηλέφωνα: 697 277 3302,   210 6452 945

Ραντεβού: Δευ-Παρ: 9 πμ-6 μμ

Οδηγος υπο την επηρεια αλκοολ η οποιουχων

Περιπτωση Μεθυσμενου Οδηγου

Επικοινωνηστε μαζι μας

Καλέστε μας σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε την Νομική Υποστήριξη ενός ειδικού.


Διευθυνση
Λομβάρδου 149-151, Αθήνα, 114 75
Εργασιμες Ωρες
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 18:00 Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6452 945
ΚΙΝΗΤΟ 697 277 3302

EMAILdiminaskostas@yahoo.gr

Πώς σχετίζεται η αποζημίωση των υλικών ζημιών οχήματος και της αποζημίωσης της σωματικής βλάβης σε τροχαίο ατύχημα;

Συνήθη ερωτήματα που προκύπτουν πολλές φορές μετά από ένα τροχαίο ατύχημα και την πρόκληση σωματικών βλαβών είναι τα εξής:

  • Δικαιούμαι αποζημίωση αν εχω καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το ανώτατο όριο ή αν κατα την αιμοληψία ανιχνευθεί οπιούχο?

  • Δικαιούμαι αποζημίωση αν δεν διαθέτω την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης ή αν αυτή έχει λήξει ή αν δεν διαθέτω την οποιαδήποτε άδεια οδηγησης?


Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι, ότι σαφώς και δικαιούμαι αποζημίωση μετά από τροχαίο ατύχημα, εφόσον όμως ΔΕΝ ευθύνομαι για την πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος.

Παράδειγμα : αν ο Α έχει καταναλώσει αλκοόλ πανω απο το επιτρεπόμενο όριο, αλλά ο Β έχει κατα την οδήγησή του παραβιάσει το ΣΤΟΠ στην πορεία του, τοτε, δικαιούται αποζημίωση ο Α; Η απάντηση είναι ότι ο Α ασφαλώς και δικαιούται αποζημίωση απο την ασφαλιστική εταιρεία λογω της σωματικής βλάβης που υπέστη απο την πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος.
Βεβαια, σε αυτήν την περίπτωση, η ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού (του Β) θα προσπαθήσει να επιχειρηματολογήσει για τα μειωμένα οδηγικά αντανακλαστικά του δικαιούχου αποζημίωσης (του Α), ώστε να μειώσει όσον το δυνατόν περισσοτερο την διεκδικούμενη από αυτόν αποζημίωση.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο οδηγός (ο Α) που εχει υποστεί σωματική βλάβη απο τροχαίο ατυχημα, αλλά έχει καταναλώσει αλκοόλ ή δεν διαθέτει άδεια οδήγησης, πρέπει να συμβουλευτεί άμεσα εξειδικευμένο δικηγόρο τροχαίων ατυχηματων, ώστε να τον καθοδηγήσει σωστά και να διεκδικήσει την μέγιστη αποζημιωση απο την ασφαλιστική εταιρεία.Ζητηστε Συμβουλες

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μια μικρή περιγραφή της υπόθεσής σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και χωρίς καμμία υποχρέωσή σας, να συζητήσουμε για το θέμα που σας αφορά.

Αναφορες Πελατων μας

“ Είχα ενα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή μου. Ο κύριος Δημηνάς με έκανε να τον εμπιστευθώ βλέποντας τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του. Καλύφθηκα απο την ασφαλιστική εταιρεία με αποζημίωση καλύτερη απο την αναμενόμενη. Είναι πραγματικά, αξιόλογος λειτουργός της δικαιοσύνης.”

Αθηνόδωρος Πολυχρονίδης

Ελ. Επαγγελματίας

Τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματία και ανθρώπου.
Η βοήθειά του καθοριστική, απο την πρώτη στιγμή που του εμπιστευθήκαμε την υπόθεσή μας.
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του ανέλαβαν όλη τη χρονοβόρα διαδικασία περισυλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ακόμα και την εύρεση φυσικοθεραπευτή για τον σύζυγό μου, φτάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην ολοκλήρωση της υπόθεσής μας.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.”

Παλαιολόγου Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος

“ Κύριε Δημηνά, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε σε μένα και την οικογένειά μου. Είσασταν δίπλα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος και ως άνθρωπος και ως δικηγόρος. Πλέον για κάθε υπόθεσή μου, είστε η μοναδική επιλογή. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γνωστό μου, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά σας!!!”

Γιώργος Κωστάκης

Επιχειρηματίας